Sunday , 25 February 2018

E Papritur: Roza Lati e pyet në emision live Ardit Gjebrean, ‘A të del koha për të bërë marredhenie?? Arditi befason gjithë publikun me përgjigjen e tij

E Papritur: Roza Lati e pyet në emision live Ardit Gjebrean, ‘A të del koha për të bërë marredhenie?? Arditi befason gjithë publikun me përgjigjen e tij…..Ardit Gjebrea ishte i ftuari i parë i emisionit “Why not”, ku në një intervistë me Roza Latin, Arditi u tregua shumë i shpenguar duke iu përgjigjur edhe një pyetjeje për seksin. A të del koha të bësh marredhenie e pyeti Roza Lati Arditin. Dhe Arditi nuk ngurroi të përgjigjej. Ku i thot Roza Latit “Do habitesh por un……shtypni posht reklamen dhe ju hapet video e përgjigjes befasuese: