Tuesday , 20 February 2018

E FUNDIT / Tragjedi e madhe sapo ndodhi, 7 të vdekur e 13 të lënduar


Tragjedi e madhe sapo ndodhi, 7 të vdekur e 13 të lënduar.
Është rrotulluar autobusi i cili ishte i mbushur me udhëtarë. Prej gjithë udhëtarëve sa ishin në të 7 persona fatkeqsisht kanë gjetur vdekjen derisa 13 të tjerë kanë marrë lëndime të rënda trupore kurse policia menjeher i thirren ambulacen.
Ngjarja ka ndodhur kur autobusi ishte në shpejtësi dhe në momentin kur ishte dalur nga tuneli ishte futur në një kthesë duke rënë në humnerë..shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: