Sunday , 25 February 2018

E FRIKSHME..BMW PUBLIKON INÇIZIMET E PËRPJEKJEVE TË MBUSHJES SË VETURËS ME KARBURANT, DUKE BËRË DRIFTING, MOS E PROVONI! (VIDEO)

BMW nuk ka thyer vetëm rekordin për driftin më të gjatë në botë; prodhuesi bavarez absolutisht e asgjësoi atë. 89.55 kilometra ishte distanca që duhej kaluar, një M5 të vitit 2018 dhe një djalë të quajtur Johan Schwartz në timon, rrugëtuan një traektore marramendëse prej 232.5 miljeve.Pjesa më e mirë? Teknikisht, BMW nuk kishte nevojë të bënte asgjë nga e gjithë kjo – me sa duket,rregullat e mandatuara nga Guinness do të lejonin që makina të ndalet dhe të furnizohej.Video ne reklamen e me poshtme…