Thursday , 22 February 2018

E dhimbshme: Ky është Genti i cili vdiq sot në Aeroportin e Prishtinës, ja çka punonte


E dhimbshme: Ky është Genti i cili vdiq sot në Aeroportin e Prishtinës, ja çka punonte…Sot gjatë ditës u raportua për një person të vdekur në Aeroportin e Prishtinës ‘Adem Jashari’. Ngjarja tragjike ndodhi pas një shpërthimi që ndodhi në aeroportin e prishtinës, ku ka edhe te vdekur tjerë, Kamerat e regjistruan momentin e shpërthimit, Shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video e momentit të shpërthimit, kujdes pamjet: