Thursday , 22 February 2018

E dashura s’e kishte mendjen, burri…Shqiptari sheh tradhtinë “live” (VIDEO)


Skenat që shohim në lokale, ku protagonistë janë të rinjtë shpeshherë na bëjmë të shpërthejmë në të qeshura nga mënyra si i shprehin ndjenjat e tyre.
Këto hormone janë tipike zakonisht tek adoleshentët e jo tek moshat e thyera.Bar-kafetë janë vende që frekuentohen nga shumë njerëz dhe përkëdheljet e shumta me partnerin në këto ambiente mund të bëjë që të gjithë sytë të kthehen drejt jush. Por në një bar-kafe në pronësi të një çifti shqiptarësh në Luksemburg, disa të moshuar nuk e kanë patur problem që kishin persona rreth tyre dhe kanë lënë disa skena jo të hijshme….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: