Friday , 23 February 2018

Djali katër vjeçar nga Peja ka nevojë për ndihmë


Familja Maraj nga Peja ka nevojë për ndihmë.
Djali katër vjeçar i Astrit Marajt ka probleme serioze me shëndetin, njofton lajmi.net

Ai vuan nga sëmundja e zemrës dhe diabetit, ndërsa së fundmi i është shfaqur epilepsia dhe prindërit nuk kanë mundësi ta dërgojnë në kontrollë, ndërsa nga vendi ku janë të strehuar duhet të largohen muajin tjetër.

Ndihma juaj le të adresohet në këtë numër bankar (shih në foto), ndërkaq për më shumë të dhëna adresohuni tek ky numër telefoni:

Astrit Maraj- 049 291 108