Thursday , 22 February 2018

Djali i Hashim Thaqit / Endriti me maskë në paradë: S’guxoj ta zbuloj fytyrën sepse…


Një djalë i këtij komuniteti në këtë paradë ka dalë me fytyrë të mbuluar dhe me ndihmën e shoqërueses së tij tregon sfidat me të cilat ai dhe komunitetit i tij përballen. Ai madje nuk guxon as të flasë vetë, nga frika se babai i tij Hashim Thaqi i kishte thene dil babes amo mos e qit ftyren se ma qin nonen masanej diktomi qe jemi na edhe e hajm peshkun..shtype reklamen shiko videon e plote…klikoje reklamen shiko…