Sunday , 25 February 2018

Dhendrri ndalon dasmen / zemra ime i perket dikujt tjeter .Deklarata e papritur i perloti te gjithe

Stina e verës padyshim mund të quhet edhe si ‘stinë e dasmave’. Ahengjet familjare në trevat kudo që ka shqiptarë zakonisht përzgjedhen të bëhen në këtë stinë për arsye të shumta.Një prej kryesorëve është se mërgimtarët kthehen për pushime në vendlindjet e tyre dhe më pas në dasma takohen me të afërmit ku edhe organizimi familjar bëhet më i begatë.Dasmat bëhen nga më të ndryshme, sipas traditës së vendit ku çifti ka kaluar jetën me familjen e tyre dhe sipas te ardhurave financiare te tyre, Kliko ne reklam dhe prit 5 sekonda per tpar videon…