Sunday , 25 February 2018

Çmendet Duda Balje, Shikoni skandalin e madh që bëri sot deputetja! (Video)

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga Koalicioni Vakat, Duda Balje, katër komunave serbe në veri u është referuar si komuna të Serbisë. Ky skandal ndodhi gjatë mbledhjes së sotme të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, në të cilin ajo është kryetare. Në këtë mbledhja, derisa po raportonte Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, duke kaluar në pikën tjetër të rendit të ditës për raportim, ajo duke folur beri nje gjest qe llogaritet si skandal , te gjitha kamerat e kapen ate moment , per ta shikuar shtyp reklamen me poshte dhe do ju hapet video