Thursday , 22 February 2018

‘Çmendet’ Daçiqi kur këtë ‘skandal’ ja zbulon Vlora Çitaku para gjithë OKB-së


Ambasadorja kosovare në Uashington, Vlora Çitaku mbajti fjalim në mbledhjen e sotme të Këshillit të sigurimit.
Fjalimin e saj të plotë mund të lexoni këtu:
“I nderuari Zotëri President, Të nderuar anëtarë të Këshillit të Sigurimit, I nderuar përfaqësues special i Sekretarit Gjeneral, Zonja dhe Zotërinj…shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: