Thursday , 22 February 2018

Çifiti i familjes shqiptare vritet në mërgim në sy të fëmijëve


Pas mëse 8 muajsh hetime, policia greke ka vënë në pranga 3 persona të akuzuar si vrasësit e çiftit shqiptar, një ngjarje e ndodhur në Athinë në shkurt të këtij viti. Ekzekutorët e arrestuar janë një shtetas shqiptar dhe dy grekë.Policia ka dhënë detaje në lidhje me arsyen dhe motivet që sollën në vrasjen makabre të çiftit Çuri…shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: