Friday , 24 November 2017

Video

Shikojeni momentet me interesante të ”Përrallës me Tupan” (Video)

Këtë javë në emisionin “Përallë me Tupan” nën udhëheqjen e shoëmen-it Valon Maloku, përveç humorit ka edhe shumë të ftuar interesantë. Mysafirë në këtë emision ishin Robert Berisha, Genc Prelvukaj dhe Ana Mehmetaj. Humor dhe shumë të qeshura do të ju sjellin aktorët e dikurshëm të Përrallës si: Shpëtim Desku …

Artikulli i plotë »