Tuesday , 20 February 2018

Kuriozitete

Gazetarja ‘’lë kokrrën e namit’’ në trasmetim ‘’live’’, e pabesueshme ajo që i ndodh (Video)

Gazetaret gjithmonë janë serioze dhe shumë të kujdesshme në punën e tyre, pasi ajo ndiqet nga një audiencë tepër e madhe. Një gazetare italiane, ndonëse ka 26 vite në këtë fushë, këtë herë duket se nuk u tregua e kujdesshme. Një krizë të qeshurash ka sjellë një moment aspak të …

Artikulli i plotë »

Juria u tall keq me veshjen e tij, ndërsa ai përloti dhe ngriti gjithë publikun në këmbë(Video)

Për shumë njerëz, stili dhe paraqitja kanë shumë më tepër rëndësi se sa aftësia për të bërë dicka të bukur, dicka që të përcjellë emocione tek audienca. Gjatë një audicioni, një konkurent kishte habitur të gjithë me veshjen e tij, aq sa juria e shikonte në mënyre ironike (tallëse), por …

Artikulli i plotë »