Saturday , 25 November 2017

Kuriozitete

Është e fejuar me një nga biznesmenët e Tiranës, por a e dini se pronare e cilit biznes është Soni Malaj?

Sipas ekstraktit në QKR, këngëtarja e njohur Soni Malaj i ka hyrë biznesit. Si shumë personazhe të tjerë të njohur të botës së televizonit, edhe ajo nuk i ka rezistuar tundimit që të hyjë në biznesin e organizmit dhe pjesëmarrjes në evente të ndryshme. Biznesi ku ajo është aksionere e …

Artikulli i plotë »