Saturday , 25 November 2017

Jetë dhe Stil

Histori erotike/ Bënë s… të katërt bashkë, burri u tërhoq ndërsa gruaja e tij… s’mundet…

Një histori nga ato që nuk i dëgjon shumë në Shqipëri. Mirëpo, në vende të tjera të botës janë të zakonshme aq sa eksperiencat dhe fantazitë seksuale mund të prekin dhe shëndetin e familjes. Një rrëfim i një gruaje 30-vjeçare tregon për lidhjet e hapura që zgjedhin disa çifte. Një …

Artikulli i plotë »

26-vjeçarja: Kam bërë seks me shokun tim të ngushtë, por u tmerrova çfarë kuptova pas seksit!

Një femër 26-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë erotike me mikun e saj, të cilin pastaj e bëri të dashur. Ajo ka thënë se është ndarë dhe bashkuar disa herë me të, por tani ai e ka bllokuar tërësisht në rrjetet sociale, ndërsa kjo ndihet tërësisht e shkatërruar. Më …

Artikulli i plotë »