Friday , 23 February 2018

Argëtim

Gazetarja ‘’lë kokrrën e namit’’ në trasmetim ‘’live’’, e pabesueshme ajo që i ndodh (Video)

Gazetaret gjithmonë janë serioze dhe shumë të kujdesshme në punën e tyre, pasi ajo ndiqet nga një audiencë tepër e madhe. Një gazetare italiane, ndonëse ka 26 vite në këtë fushë, këtë herë duket se nuk u tregua e kujdesshme. Një krizë të qeshurash ka sjellë një moment aspak të …

Artikulli i plotë »

Histori erotike + 16 /Plaka k…: Ju lutem më gjeni picierin nga Shqipëria, ai ishte një tërmet në shtrat

Një grua rreth të 50-ve i ka kërkuar ndihmë prestigjiozes britanike ‘The sun’, pasi ka disa kohë që po kërkon djalin që e la me gojë hapur gjatë marrëdhënieve seksuale. Letra e gruas: Përshëndetje! Doja ndihmën tuaj për të gjetur një shpërndarës picash, i cili punon në një piceri në …

Artikulli i plotë »