Saturday , 25 November 2017

Argëtim

Linda Morina synon tregun ndërkombëtar, këndon anglisht (VIDEO)

Linda Morina njihet si një person shumë karizmatik dhe që këndon gjithmonë për politikanët në Shqipëri dhe Kosovë , por edhe në botë. Por këtë herë ajo ka guxuar shumë dhe ka vendosur të këndojë për Presidentin e Amerikës Donald Trump. Linda ama ka vendosur që këtë këngë ta sjellë në gjuhën angleze ndoshta duke …

Artikulli i plotë »