Thursday , 22 February 2018

Burri i vrau macen, gruaja hakmerret duke bërë seks me një djalë të ri


Problemet në çift janë nga më të ndryshmet, dhe për rrjedhojë edhe zgjidhjet janë po ashtu të ndryshme.
Ka debate, përlasje, por kur mes tyre ekziston dashuri gjithçka kthehet shpejt në normalitet.
Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur me një grua 31-vjeçare, e cila ka shkruar në rubrikën “Dear Diedre”, në “The Sun”, duke thënë se e ka tradhëtuar burrin vetëm se ky i fundit i kishte shtypur macen…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: