Thursday , 22 February 2018

Braktiset nga nëna pas lindjes, testi i ADN-së zbuloi diçka të mahnitshme


Braktiset nga nëna pas lindjes, testi i ADN-së zbulon diçka të mahnitshme,Janet Barnicoat e ka ditur gjithmonë se ishte e adoptuar. Në vitin 1981, nëna e saj biologjike e kishte lënë atë në një çantë kartoni pranë një koshi plehrash. Kordoni i saj kërthizor ishte akoma i pakëputur dhe nuk kishte asnjë shënim apo mënyrë për të ditur se nga kishte ardhur ajo.shtype reklamen shiko videon!