Sunday , 25 February 2018

“Bërtasin si kafshë kur bëjnë …..”, ja treshja që lë pa gjumë një lagje të tërë në Tiranë..(VIDEO)

“Bërtasin si kafshë kur bëjnë seks”, ja treshja që lë pa gjumë një lagje të tërë ne Tirane / Një çift është paditur për shkak të zhurmës që bën gjatë kohës që kryejnë marrëdhënie seksuale nga komshinjtë e tyre.

Ata gjithashtu kanë kërkuar që çifti të largohet nga lagja sepse janë të pamoralshëm, kjo për shkak se me ta jeton edhe vajza e gruas, e cila është shtatzënë.Klikoni me poshte mbi reklam dhe ndiqni videon….