Sunday , 25 February 2018

Avionët turq pa pilotë ndjekin terroristët në Siri dhe i godasin në vendqëndrimet e tyre

Terroristët që sulmojnë territoret e Turqisë janë ndjekur me durim nga ushtria turke dhe janë neutralizuar në shtabet e tyre terroriste.

kliko ne hapësirën me poshtë dhe vazhdo tek lajmi i plote ⬇⬇⬇