Wednesday , 24 January 2018

admin

TRE POLICË I NDALIN MAKINËN, MOMENTI KUR I VËNË PRANGAT SHQIPTARIT, “MJESHTRIT” TË FALSIFIKIMIT (VIDEO)

Pas hetimeve me metoda speciale është bërë sigurimi i provave dhe arrestimi i shtetasi Eduart Tafçiu, i cili merrte përsipër sipas porosive të të interesuarve, bërjen në mënyrë të falsifikuar të kartave të identitetit, karta shëndeti dhe patenta Italiane, me qëllim nisjen e personave në mënyre të paligjshme me destinacion …

Artikulli i plotë »

Godet Erdogan: Ne Kosovë ka politikanë “fëlliqësira”, Kosova duhet te jete Stambolli i dytë

Presidenti i Turqisë Rexhep Erdogan, ka bere një deklarate interesante ne lidhje me politikanet e Kosovës, duke i quajtur si njerëz te fëlliqtë te cilët vetëm vjedhin.“Është turp se si Kosova nuk ka ecur përpara kjo duhet te ndëshkohet, populli i Kosovës është popull bujar e punëtor por se nuk …

Artikulli i plotë »