Monday , 19 February 2018

admin

Tronditet Bota: “Feto antentat Erdoganit?”, dështon sigurimi i tij, Erdogan përjeton tmerrin (Video)

Tronditet Bota: “Feto antentat Erdoganit?”, dështon sigurimi i tij, Erdogan përjeton tmerrin….Kur ndodhi puçi në turqi ishte tronditur e gjithë bota nga ajo ngjarje tronditëse. Dhe sot Erdogan derisa ka qenë në një konferencë, dikush është ngjitur në skenë dhe Presidenti turk është frikësuar për vdekje duke mendur se po …

Artikulli i plotë »

Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet

Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet….Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017. “Die Welt” i ka kushtuar …

Artikulli i plotë »