Sunday , 25 February 2018

Amerika dërgon ushtarë në Kosovë, Jemi me ju popull i dashur Kosovar! (Pamje)

70 trupa të Gardës Ushtarake Kombëtare të Kalifornisë janë nisur nga San Diego këtë të martë për në Kosovë në kuadër të operacioneve paqeruajtëse.Ekipi i 79 i Brigadës së Këmbësorisë do t’i prijë rotacionit të 24 të trupave amerikane në Kosovë, në kuadër të NATO-së që ka qenë në mbrojtje prej luftë së vitit 1999 me Serbinë,përcjell Klan
Kosova.Misioni pritet që të zgjasë një muaj ku përfshinë edhe ndalesa në Teksas dhe Gjermani, para se ushtarët të hyjnë në Kosovë..Shtyp reklamën më poshtë për shikuar videon: