Sunday , 25 February 2018

Albin Kurti kërcënon, ja çka i paralajmëron Policinë e Kosovës (Video)

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje dhe deputeti, Albin Kurti nga 2015 deri tash janë arrestuar me mijëra aktivistë të Lëvizjes me qëllime të caktuara politike, duke persekutuar ata.Ai ka akuzuar Policinë, duke thënë se ajo po hakmerrej ndaj aktivistëve që për 20 muaj po bënin protesta.Kurti nuk u ndal me kaq, duke thënë policia, prokuroria e policia gjatë kësaj kohe po hakmerreshin për opozitarizmi më i fuqishëm që ishte në Kosovë.Hap reklamën poshtë / dhe ju hapen pamjet: