Thursday , 22 February 2018

Alarmi i shkencëtarëve: Tokës i kanë ngelur vetëm tre vite përpara se të jetë shumë vonë

Alarmi i shkencëtarëve: Tokës i kanë ngelur vetëm tre vite përpara se të jetë shumë vonë

Botës i kanë ngelur edhe tre vite kohë për të marrë masa për uljen e nivelit të dioksidit të karbonit përpara se të jetë shumë vonë. Alarmi është dhënë sëfundmi nga një grup ekspertësh dhe shkencëtarësh për klimën.Një javë para mbajtjes së samitit G-20, ekspertët kanë thënë se nëse vazhdojnë të rriten ose të mbetet e njëjta situatë e gazrave, deri në vitin 2020, objektivat e temperaturës në Marrëveshjen e Parisit për klimën do të jenë të paarritura…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: