Sunday , 25 February 2018

Alarm! Brenda orës 01:00 pritet të ndodh kjo gjë në Kosovë! Bëhuni gati mirë (Foto)

Alarm! Brenda orës 01:00 pritet të ndodh kjo gjë në Kosovë! Do të jemi dëshmitarët të gjithë i asaj që do të ndodh sonte.
Para orës 01:00 ose rreth kësaj ore pritet të ndodh e të shohim me sytë e tonë. Do të ketë reshje dëbore të një intensiteti që sytë tanë nuk e kanë parë deri me sot. E këto reshje pritet ta zbardhin tokën tonë, pritet që të ketë ulje shumë të mëdha të temperaturave, kryesisht në këto zona, shtypni poshte reklamen dhe ju hapen fotot e motit: