Thursday , 22 February 2018

Ai lau fytyrën me këtë gjë dhe vajza e tij nuk mund ta besonte, sepse ai dukej…(Pamje)


Ai lau fytyrën me këtë gjë dhe vajza e tij nuk mund ta besonte, sepse ai dukej më i ri se ajo. Thuajini mirupafshim rrudhave, njollave dhe puçrave me këtë recetë

Kush janë shkakëtarët e rrudhave dhe njollave? Edhe pse ka shumë faktorë të cilët ndikojnë në formimin e rrudhave dhe problemeve të tjera të fytyrës, disa nga ato janë: Ndryshimet hormonale, heqja e qimeve me lazer, shtatëzania dhe kontraceptivët e ndryshëm…shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: