Friday , 19 January 2018

Agron Llakaj mes Luanës dhe Ermalit, humoristi thotë mendimin e tij për sondazhet e publikuara


Po të dish sa shumë rëndësi i kushtojnë, edhe publikisht, konkurrencës Luana dhe Ermali për audiencën e së shtunës, fituesi i vërtetë duket se është Agron Llakaj i cili nuk i ka hyrë fare kësaj valleje.
Dy prezantuesit e programeve të së shtunës publikuan të dhënat e tyre në tabela apo grafikë ku secili dilte i pari dhe konkurrenti që ata konsiderojnë të drejtpërdrejtë, zbriste në vend të tretë. Al Pazar i Agron Llakajt nuk ndryshonte.
luanaSi e vërteta. Në të dyja renditjet ishte i dyti…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: