Thursday , 22 February 2018

A ju ndodh kjo shpesh kur e keni celularin në xhep?


9 nga 10% e njerëzve vuajnë nga sindromi “fantazmë” i vibrimit – kur ata gabimisht mendojnë se celulari i tyre është duke vibruar në xhep, thuhet sipas një publikimi të fundit.

Dr. Robert Rosenberger, një filozof dhe asistent profesori në Institutin e Teknologjisë Gerogia, tha se fenomeni shkaktohet nga “zakonet e mësuara trupore”….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: