Sunday , 25 February 2018

A është normale kjo? Shikojeni se çka bën poetja e vargjeve erotike në mes emisionit (Video)

Këtë javë e ftuar në emisionin n’Kosovë Show tek Shpetim Desku, është një mysafire e veçantë.Ajo është poete dhe profesioni i saj është i ndryshëm nga poetët tjerë. Ajo shkruan poezi erotike gjë kjo e cila nuk është dëgjuar deri tani tek ne, emri i saj është Antigona Gashi, shkruan Gazeta NewBorn.Kjo poete ka bërë shou interesant duke treguar edhe për politikan vendas se si i kërkojnë takime.Përveç saj të ftuar ishin edhe disa aktorë të tjerë.Më poshtë kliko reklamen dhe shikojeni videon e emisionit: