Thursday , 22 February 2018

A është kjo prova se fantazmat ekzistojnë? (VIDEO)


Kamerat e sigurisë në një shkollë të ndërtuar në shekullin e 19 në Irlandë kanë kapur disa pamje të çuditshme, të cilat shumë përdorues të rrjetit i kanë lidhur me shkaqet të mbinjerëzore si fantazmat.
Pamjet video të regjistruara gjatë orëve të natës brenda ambienteve të shkollës Deerpark në Cork, Irlandë tregojnë derën që hapet dhe mbyllet vet, një sirtar që lëviz në mënyrë të dhunshme, më pas një prej tyre hapet dhe dalin disa letra,
Drejtori i shkollës Kevin Barry tha: “Na lajmëruan për lëvizje të dyshimta në shkollë dhe kur u kthyem për të verifikuar se për çfarë bëhet fjalë u përballëm me këtë situatë”…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: