Tuesday , 20 February 2018

A është e vërtetë se AKSH u paraqit prap, ja kë thonë se do ta vrasin (Pamje)

E ashtuquajtura Armata Kombëtare Shqiptare kërkon nga deputetët e Kuvendit të Kosovës që mos ta votojnë demarkacionin me Malin e Zi.“Deputetët të cilët votojnë pro marrëveshjes me Malin e Zi do të trajtohen si tradhtarë dhe do të mbahen mend si të tillë”.
Në mes tjerash në këtë deklaratë thuhet edhe se “AKSH është duke vëzhguar dhe se do të qëndrojë në pikat e caktuara”. Po ashtu AKSH bën thirrje edhe palës malazeze që mos të pajtohet me një marrëveshje të tillë sepse “kjo do të thotë luftë mes dy popujve”.
Më poshtë po botojmë deklaratën e AKSH-së dërguar mediave në formë fotografie, kilikoni me poshtë: