Thursday , 22 February 2018

A e dini pse duhet t’i ndalni telefonat në aeroplan? S’është që e rrëzojnë atë


Gjatë një udhëtimi me avion, kompanitë ajrore u kërkojnë pasagjerëve që të kalojnë telefonin e tyre në “flight mode”, përpara se të ngrihen në qiell.
Disa prej tyre pyesin se “çfarë ndodh nëse ata e injorojnë këtë kërkesë”.
Ndërkohë, ka pasagjerë që mendojnë se pajisjet e tyre elektronike si celularët apo tabletët duhet të fiken, ndryshe mund të rrëzojnë avionin…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: