Friday , 23 February 2018

A do të dalë Ramush Haradinaj në paradën e homoseksualëve?


Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në ceremoninë e hapjes së Javës së Krenarisë, në kuadër të së cilës për herë të parë në Kosovë do të mbahet Parada e Krenarisë…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: